hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.

HÖSTEN 2017

Nu har jag lämnat manus. Diplomaten ska boken heta. Den handlar om Sverker Åström (1915-2012). Förläggaren nöjd om än med vissa synpunkter och frågor. Utgivning i mars 2018. Nu återstår textredigering, fackgranskning, juridisk granskning. Omslag. Jag har själv några saker som kanske bör tilläggas, annat kanske strykas. Vi får se. Den får ligga till sig ett tag. Nu har jag börjat med nästa bok. Den utspelar sig i Stockholm på sjuttiotalet.
© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Sanna historier som förtjänar vår uppmärksamhet finns överallt; de dunkar inuti oss, vi andas dessa historier. Den verkliga utmaningen handlar om att välja, att bestämma sig bland alla dessa möjligheter, vad man ska skriva inom den begränsade tid vi har tilldelats. För att göra det måste vi först och främst känna igen dessa historier och kraften i dem från våra egna liv och det liv vi har omkring oss. Vi måste öppna våra ögon och se vad som finns rätt framför oss."
Tom French