hemböcker  artiklarrekommenderatbiografikontakt
Bild

Brevbäraren som försvann

Det här är min senaste bok. Den handlar om Bosse Jansson som försvann i april 1976 från sin lägenhet på Folkungagatan i Stockholm. Han har inte synts till sedan dess. Plånbok, nycklar, pass var kvar i lägenheten. Spekulationerna har varit många. Jag vänder och vrider på frågorna, reser i hans fotspår, tar mig tillbaka till den tid som var då.
Läs mer här
Anders Sundelins självbekännelse
Jag har intervjuat mig själv, svarar på frågor om min karaktär, mina drömmar och erfarenheter av tävlingsidrott, favoriter inom konsten, litteraturen och musiken, vad jag äter och dricker allrahelst. Sådan har jag blivit.

Läs hela intervjun här
Falsk intimitet undanbedes
Jag vet inte när det började men jag har retat mig på denna sjuka ett bra tag nu. Jag talar om strösslandet av förnamn i biografier, författarna som är du och bror med Olle och Vilhelm, du och syster med Zarah och Ester Blenda. En intimitet som är falsk, författaren som beundrare, avsaknaden av kritisk distans. Till sist skrev jag en artikel i saken, undertecknad: Anders Sundelin.

Läs artikeln här
© KREATIWEBB FORM NINNI OLJEMARK   


Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa utdrag
ur mina böcker, artiklar jag publicerat, få tips på
sådant jag gillar och så något om detta med att skriva.
Jag har upptäckt att när det är roligt att skriva så blir det inte bra. Om man inte har svettats är det antagligen ingenting värt. Så det har alltid varit arbete. Men det är den sortens arbete som man tycker om att ha gjort. Det man gör är hårt arbete. Folk förstår ofta inte vad det kräver av dig. De ser dig bara sitta där, stirrande in i väggen, och de förstår inte att du letar efter det rätta ordet att beskriva en skugga.”
Russell Baker